6 beste portable power stations van 2023 beoordeeld – EcoFlow Europe 6 beste portable power stations van 2023 beoordeeld - EcoFlow Europe

EcoFlow Europe

6 beste portable power stations van 2023 beoordeeld

6 beste portable power stations van 2023 beoordeeld

Stel u een leven voor zonder elektriciteit. Nu stroomuitval steeds vaker voorkomt, moet u een noodstroomoplossing voor thuis vinden, onafhankelijk van het verouderde elektriciteitsnet.

Gelukkig is een back-up voor thuis betaalbaarder en geavanceerder dan ooit. Portable power stations (PPS) zijn de oplossing voor energiezekerheid bij uw thuis.

Van persoonlijke apparaten zoals laptops en smartphones opladen tijdens kamperen of off-grid reizen tot uw hele huis van stroom voorzien tijdens een stroomuitval: er is altijd een PPS-oplossing die past bij u.

Wat de beste portable power station is voor u, hangt af van uw situatie en elektriciteitsbehoefte.

Voordat u een beslissing neemt, moet u zeker weten dat het portable power station levert wat u nodig hebt.

We hebben het grote aantal portable power stations op de markt teruggebracht tot de zes beste van 2023.

Vind hier uw oplossing en wees voorbereid op elke situatie: van off-grid reizen tot stroomuitval.

6 beste portable power stations in 2023

EcoFlow RIVER 2 Portable Power Station

Met een gewicht van slechts 3,49 kg is de EcoFlow RIVER 2 portable power station compact genoeg om in een rugzak mee te nemen. Het station is ideaal om uw persoonlijke apparaten op te laden tijdens een kampeertrip of off-gridvakantie. 

Laad de RIVER 2 op, berg hem op en sluit uw persoonlijke elektronische apparaten aan wanneer u maar wilt.

De plug-and-play-installatie van de RIVER 2 is zeer eenvoudig. Met twee AC-stekkers voor uw persoonlijke en kleine apparaten, in combinatie met USB-A- en USB-C-uitgangen, kunt u uw benodigdheden op elk moment opladen en gebruiken. 

Met een toonaangevende AC-oplaadtijd van slechts 60 minuten laadt u de RIVER 2 op terwijl u uw rugzak inpakt: maak u geen zorgen om vertraging.

De RIVER 2 is de kleinste van de portable power stations van EcoFlow, maar levert nog steeds een opslagcapaciteit van 256 Wh, met een vermogen van 300 W. Met X-Boost, bereikt u een piekvermogen (start-watt) van 600 W om ieder klein apparaat op te laden en te laten werken.

De RIVER 2 is eenvoudig op te laden. U kunt hem thuis opladen met behulp van de gelijkstroomuitgang van uw voertuig of wisselstroom via een standaard stopcontact.

Zoals alle portable power stations van EcoFlow, biedt RIVER 2 ook opladen via zonne-energie met compatibele zonnepanelen. U kunt off-grid opladen met zonne-energie in ongeveer drie uur.

Voordelen

 • Lichtgewicht en gemakkelijk mee te nemen
 • Snelle oplaadtijd
 • Eenvoudig plug-and-play opstarten
 • Een goedkope bron van draagbare stroom

Nadelen

 • Minder opslag- en uitvoercapaciteit dan andere portable power stations

EcoFlow RIVER 2 Max Portable Power Station

De EcoFlow RIVER 2 Max is groter en krachtiger dan de RIVER 2, maar nog altijd zeer licht en compact. Dit station weegt 5,98 kg en heeft een handvat zodat u het gemakkelijker kunt dragen.

Het is een ideaal apparaat voor een off-grid reis omdat u het overal mee naartoe kunt nemen, op een tafel of bureau kunt zetten en kunt aansluiten wat u nodig hebt. U hoeft uw technologie of luxe niet op te geven tijdens een overnachting in een afgelegen hut of camper. Met draagbare voeding voor uw smartphone, laptop of televisie bent u altijd klaar om te gaan.

De RIVER 2 Max heeft een opslagcapaciteit van 512 Wh. Het is genoeg om 80% van de essentiële apparaten van stroom te voorzien, zodat u alles kunt blijven gebruiken. Met vier stopcontacten en USB-A- en USB-C-poorten levert de RIVER 2 Max 500 W aan werkende elektriciteit en een piekvermogen tot 1000 W met behulp van gepatenteerde X-Boost-technologie.

Net als de RIVER 2 bereikt de RIVER 2 Max een volledige batterij in ongeveer een uur met wisselstroom of ongeveer drie uur als u zonnepanelen gebruikt. Het heeft ook een uitzonderlijke levensduur, dankzij de LiFePO4-batterij die tien jaar of langer meegaat zonder aan efficiëntie in te boeten.

Met een garantie van vijf jaar is de RIVER 2 Max gebouwd om lang mee te gaan.

Voordelen

 • Buitengewoon draagbaar voor de hoeveelheid beschikbaar vermogen
 • Hogere opslagcapaciteit en meer vermogen dan de RIVER 2
 • Snelste oplaadtijden op de markt: vijf keer sneller dan andere portable power stations.
 • Vier stopcontacten, in combinatie met USB-A- en USB-C-poorten om meerdere apparaten tegelijk van stroom te voorzien

Nadelen

 • 500 W uitgangsvermogen (1000 W piekvermogen met X-Boost) kan 80% van de essentiële apparaten van stroom voorzien

RIVER 2 Pro

De EcoFlow RIVER 2 Pro is het krachtigste lid van de RIVER 2-familie. Toch weegt hij slechts 7,80 kg, en blijft daarmee uiterst draagbaar. Hij is perfect voor roadtrips en neemt niet te veel ruimte in beslag in uw voertuig.

De RIVER 2 Pro is ook ideaal voor het voeden van essentiële apparaten in een busje of camper. U kunt het voor 80% van de apparaten met een hoog wattage gebruiken, zoals een koelkast voor campers, samen met al uw persoonlijke elektronische apparaten.

Het station is compact en licht genoeg om in één hand te dragen als u stroom wilt bij een kampvuur en uw elektronica buiten de grenzen van uw voertuig van stroom te voorzien.

De opslagcapaciteit van 768 Wh levert voldoende elektriciteit om uw persoonlijke apparaten dagenlang opgeladen te houden. Met vier stopcontacten, USB-A en USB-C, en 800 W uitgangsvermogen (1600 W piekvermogen met X-Boost), kunt u meerdere apparaten tegelijk van stroom voorzien.

Net als de andere power stations uit de RIVER 2-serie laadt de RIVER 2 Pro snel op. Het duurt 70 minuten om het volledig op te laden via een stopcontact en slechts drie uur via een 220 W tweezijdig zonnepaneel. U kunt het ook opladen met een auto-adapter of USB-C.

Omdat het station 80% van de huishoudelijke apparaten met een hoog wattage van stroom kan voorzien, is de RIVER 2 Pro niet alleen voor kamperen of off-grid-avonturen. Met een omschakelsnelheid van 30 ms tijdens een stroomstoring hebt u vrijwel ononderbroken stroom voor essentiële apparaten in uw huis: alles van een laptop tot een aquarium.

Voordelen

 • Plug-and-play-werking
 • Opladen via zonne-energie (met optionele zonnepanelen)
 • Voldoende uitgangsvermogen om 80% van de huishoudelijke apparaten met een hoog wattage te laten werken
 • Lichtgewicht voor het beschikbare vermogen en de beschikbare opslagruimte
 • 4 oplaadopties met de beste oplaadtijden binnen de industrie

Nadelen

 • Ondanks zijn lichte constructie is de RIVER 2 Pro misschien te groot om in een rugzak mee te nemen

Productnaam

RIVER 2

RIVER 2 Max

RIVER 2 Pro

Algemeen

Vermogen

256Wh

512Wh

768Wh

Nettogewicht

3,5 kg

6,1 kg

7,8 kg

Afmetingen

245 x 214 x 142 mm

270 x 260 x 196 mm

270 x 260 x 226 mm

Output

AC-uitgangspoorten

2 stopcontacten, 300 W totaal

4 stopcontacten, 500 W totaal

4 stopcontacten, 800 W totaal

X-Boost

600W

1000W

1600W

Invoer

Opladen via AC

360W

660W

940W

Opladen via zonne-energie

110W, 11-30V 8A max.

220W, 11-50V 13A max

220W, 11-50V 13A Max

Auto opladen

Ondersteunt 12 V/24 V, standaard 8 A

Ondersteunt 12 V/24 V, standaard 8 A

Ondersteunt 12 V/24 V, standaard 8 A

Batterij

Cycli

3000 cycli op 80%+ capaciteit

3000 cycli op 80%+ capaciteit

3000 cycli op 80%+ capaciteit

DELTA 2

Het EcoFlow DELTA 2 Portable Power Station is een back-up- en off-grid-stroomoplossing met een gemiddelde capaciteit voor thuis. Het levert standaard 1024 Wh aan opslagcapaciteit en u kunt dat verdubbelen tot 2048 Wh door een extra slimme batterij toe te voegen.

Met zes stopcontacten en een elektriciteitsoutput van 1800 W kunt u hiermee 90% van de apparaten van stroom voorzien. X-Boost geeft u tot 2700 W piekvermogen om grote apparaten aan te drijven.

De DELTA 2 blijft een zeer draagbaar station, met een gewicht van slechts 12 kg, dus u kunt hem gemakkelijk meenemen op een roadtrip om off-grid aan uw energiebehoefte te voldoen.

Het is ook een sterke back-up stroombron voor thuis. Tijdens een stroomuitval kunt u uw benodigdheden rechtstreeks op de DELTA 2 aansluiten en de impact van een stroomuitval verminderen.

Zoals alle portable power stations van EcoFlow DELTA, kunt u het gebruik van uw DELTA 2 volgen en beheren met de EcoFlow smartphone app voor smartphones vanaf elke locatie met internettoegang, wat u vrijheid en flexibiliteit geeft.

Tussen gebruik kunt u tot 80% opladen in slechts 50 minuten met netstroom of drie tot zes uur met optionele zonnepanelen. De DELTA 2 ondersteunt tot 500 W aan zonne-energie.

Voordelen

 • Betaalbare stroombron als back-up voor thuis
 • Lichtgewicht en draagbaar voor veelzijdig gebruik
 • Uitbreidbare capaciteit om in specifieke behoeften te voorzien
 • Snel opladen zodat er altijd elektriciteit beschikbaar is bij stroomuitval

Nadelen

 • Zonnepanelen niet inbegrepen
 • Niet genoeg uitgangsvermogen of opslagcapaciteit om een heel huis van stroom te voorzien tijdens een stroomuitval

DELTA Max

De EcoFlow DELTA Max biedt een hoger vermogen, met een opslagcapaciteit van 2 kWh. uitbreidbaar tot 6 kWh. Out of the box, zes stopcontacten leveren 2400 W output of 5000 W met een X-Boost. Dat is voldoende elektriciteit om vrijwel elk apparaat te starten en te laten werken en om cruciale back-up voor meerdere dagen te bieden.

Met een gewicht van 22 kg is de DELTA Max minder draagbaar dan de EcoFlow RIVER 2-serie en DELTA 2-stations, maar het is een sterke back-upstroomoptie voor thuis.

Dankzij de plug-and-play-functie kunt u tijdens een stroomstoring vrijwel onmiddellijk weer aan de slag. U kunt tussen stroomonderbrekingen in 65 minuten tot 80% opladen met een stopcontact of in slechts 2,5 uur met zonnepanelen. De DELTA Max kan voor rust en zekerheid zorgen als het stroomnet uitvalt.

De DELTA Max gaat ook naadloos samen met de Smart Generator Dual Fuevan EcoFlow. Zodra de DELTA Max-batterij leeg is, schakelt deze over naar de Smart Generator om automatisch op te laden. De Smart Generator Dual Fuel werkt op benzine en propaan en biedt extra energiezekerheid tijdens een langdurige storing. 

Voordelen

 • Uitgangsvermogen om bijna elk apparaat te starten en te bedienen
 • Afhankelijk van uw verbruik hebt u voor meerdere dagen een back-up voor essentiële apparaten
 • Snel opladen met behulp van 4 verschillende methoden, waaronder zonne-energie
 • In totaal 15 uitgangen, waaronder 6 stopcontacten, USB-A, USB-C en DC om meerdere apparaten tegelijk te laten werken
 • Uitbreidbare opslagcapaciteit van de batterij

Nadelen

 • Smart Generator Dual Fuel niet inbegrepen
 • Alleen draagbare voeding om oudere nikkel-cadmium (NCM/Ni-Cad)-batterijchemie te gebruiken

DELTA Pro

De EcoFlow DELTA Pro is de grootste, krachtigste portable power station in de EcoFlow-lijn. Hij biedt opslagcapaciteit voor elektriciteit vanaf 3600 Wh, uitbreidbaar tot maar liefst 25 kWh. Eén DELTA Pro levert 3600 W uitgangsvermogen en 7200 W piekvermogen met X-Boost. U kunt 2 DELTA Pro's aan elkaar koppelen met behulp van een Double Voltage Hub en uw uitgangsvermogen verdubbelen tot 7200 W/240 V.

De DELTA Pro is de eerste portable power station die is ontworpen om back-up energie te leveren voor uw hele huis. Het vormt de kern van EcoFlow's Smart Home Ecosystem en back-upoplossingen voor het hele huis, die de meeste huizen tot een week van stroom kan voorzien zonder op te laden.

Bij stroomuitval kan de DELTA Pro alles opladen. Het hoge uitgangsvermogen en de uitbreidbare opslagcapaciteit zorgen voor energiezekerheid, zelfs bij langdurige uitval.

You can also switch to using the DELTA Pro instead of grid power at peak energy times to save on your electric bill with clean energy. You can save significantly on your electricity bill over time when you charge with solar panels. The DELTA Pro supports 1600W solar charging input to connect four of EcoFlow’s rigid or portable 400W solar panels

U kunt tijdens piekmomenten ook overstappen op DELTA Pro in plaats van netstroom om met schone energie te besparen op uw elektriciteitsrekening. U kunt in de loop van de tijd aanzienlijk besparen op uw elektriciteitsrekening als u oplaadt met zonnepanelen. De DELTA Pro ondersteunt 1600W-zonnelaadingang om vier van EcoFlow's vaste of draagbare 400W-zonnepanelen aan te sluiten.

De DELTA Pro laadt volledig op in slechts 1,8 uur met een stopcontact of tussen de 2,8 en 5,6 uur (afhankelijk van omgevingsfactoren) met 4 x 400 W zonnepanelen (1600 W).

U kunt de DELTA Pro zelfs opladen bij power stations voor elektrische voertuigen (EV) in het hele land, met een extra oplaadoptie voor nog meer gemak.

De DELTA Pro gaat goed samen met uw bestaande elektrische bedrading in huis door verbinding te maken met het schakelpaneel met een omschakelaar of het EcoFlow Smart Home-paneel. Net als de DELTA Max kan de DELTA Pro moeiteloos worden geïntegreerd met de Smart Generator Dual Fuel om een door gas en propaan aangedreven laatste zekerheid te bieden voor uw energievoorziening.

Dankzij zijn hoge capaciteit en uitbreidbaarheid is de DELTA Pro de krachtigste, meest veelzijdige portable power station die momenteel op de markt is. U komt misschien zelfs in aanmerking voor belastingverminderingen en stimulansen, waaronder een federale belastingvermindering voor zonne-energie van 30% om uw initiële kosten te helpen dekken. Financieringsopties zijn meestal ook beschikbaar.

Voordelen

 • Het kan voldoende stroom leveren voor uw hele huis
 • Meerdere oplaadopties, waaronder AC, zonne-energie, auto-adapter en EV
 • Duurzaam, robuust ontwerp
 • Eenvoudige integratie met uw huisbedrading voor constante stroomvoorziening tijdens een stroomstoring
 • Kan elektriciteit leveren voor centrale verwarming en airconditioning
 • Uitbreidbaar om volledige energieonafhankelijkheid te bereiken met behulp van zonne-energie als een schone, hernieuwbare off-gridstroombron
 • Beheer en monitor de werking overal met de EcoFlow-app voor smartphones

Nadelen

 • Met een gewicht van 99 pond is hij minder draagbaar dan andere energiecentrales

Productnaam

DELTA 2

DELTA Max (2000)

DELTA Pro

Algemeen

Vermogen

1024 Wh (Uitbreidbaar tot 2048 Wh)

2016 Wh (Uitbreidbaar tot 6048 Wh)

3600Wh (Expandable to 25kWh)

Nettogewicht

12 kg

22 kg

99 lbs (45 kg)

Afmetingen

40 x 21,1 x 28,1 cm 49,7 x 24,2 x 30,5 cm

63,5 x 28,5 x 41,6 cm

Uitvoer

AC-uitgangspoorten

6 stopcontacten / 1800 W totaal 6 x stopcontacten / 2400 W totaal

5 stopcontacten / 3600 W totaal

X-Boost (piek)

2700W

5000W

7200W

Invoer

Opladen via AC

1200W

1800W (max. 15A)

1800W (120V~15A) / 3000W (240V~12.5A)

Opladen via zonne-energie

500W, 11-60V, 15A max.

11-100V, 13A, 800W max.

11-150V, 15A, 1600W max.

Auto opladen

Ondersteunt 12V / 24V, standaard 8A

Ondersteunt 12V / 24V batterij, standaard 8A

Ondersteunt 12V / 24V batterij, standaard 8A

Batterij

Cycli

3000 cycli op 80%+ capaciteit

800 cycli tot 80% capaciteit

6.500 cycli tot 50% capaciteit / 3.500 cycli tot 80% capaciteit

Waar u op moet letten bij de aankoop van een Portable Power Station

Als u deze modellen bekijkt, ziet u niet direct een “perfecte” optie voor alle omstandigheden. U bent niet op zoek naar een portable power station voor een willekeurig gemiddeld persoon of huishouden; u winkelt voor uzelf en uw unieke behoeften.

Door uw vereisten goed na te gaan, kun je kiezen welk portable power station voor u geschikt is.

Uw doel

Wat hoopt u te bereiken met een portable power station? U vindt bijvoorbeeld gemak en draagbaarheid mogelijk belangrijk als u er even helemaal tussenuit wilt en kleine, essentiële apparaten wilt opladen.

In dit geval hebt u niet het soort stroom nodig om de stroomvoorziening van uw hele huis te ondersteunen. Een optie met hoge capaciteit zou overdreven zijn voor off-gridavonturen, terwijl de RIVER 2-serie precies goed zou zijn.

Als u in de eerste plaats op zoek bent naar een back-up voor elektriciteit thuis, bedenk dan goed hoeveel apparaten en systemen u tegelijkertijd wilt gebruiken tijdens een stroomstoring.

Stroomstoringen kunnen sterk variëren, dus het is de moeite waard om uw locatie en omgeving in gedachten te houden wanneer u beslist hoeveel vermogen en opslagcapaciteit u nodig hebt.

Definieer duidelijk wat u nodig hebt van uw portable power station voordat u er eentje koopt.

ConsumptionElektriciteitsverbruik van apparaten

Bedenk, zoals hierboven vermeld, welke apparaten u wilt gebruiken. De start- en bedrijfswattages van uw apparaten kunnen u helpen bepalen welke draagbare stroomopties voor u beschikbaar zijn.

Wacht niet op een stroomstoring om erachter te komen dat uw portable power station uw koelkast niet kan starten.

Tel de start- en bedrijfswattages van uw essentiële apparaten bij elkaar op en bevestig vervolgens dat uw portable power station aan uw behoeften kan voldoen of deze kan overtreffen.

Door een stroomverbruiksinventarisatie te maken van de elektronica die u nodig hebt, voorkomt u dat u tijd en geld verspilt aan een portable power station die niet aan uw eisen voldoet.

Draagbaarheid

Niet alle portable power stations zijn even draagbaar. Sommige zijn compact, ontworpen om in een kleine ruimte in te pakken, mee te nemen naar een camping en onderweg te blijven. Maar met de DELTA Pro vanaf 99 pond, wilt u hem misschien achter u aan rollen op een camping.

Als u alleen op zoek bent naar een back-up voor thuis, zullen uw vereisten voor uitgangsvermogen en verbruik zwaarder wegen dan uw behoefte aan draagbaarheid.

Als u iets nodig hebt om overal mee naartoe te nemen, zijn de kleinere, lichtere portable power stations, zoals de RIVER 2-serie en DELTA 2 waarschijnlijk logischer.

Voor permanente off-gridoplossingen voor campers en tiny houses zijn de modulaire voedingskits van EcoFlow ook een kijkje waard.

Elektrisch vermogen

Als algemene regel geldt dat bij portable power stations, hoe groter en zwaarder het station, hoe meer elektriciteit deze kan opslaan en produceren. Weeg draagbaarheid en capaciteit tegen elkaar af. De kleinere power stations zullen het niet redden als u een energierijk apparaat zoals een airconditioner of een grote koelkast van stroom moet voorzien.

Aan de andere kant, als u alleen smartphones en laptops wilt opladen, zal de DELTA Pro uw eisen ruim overtreffen.

Start- en bedrijfswattages van typische huishoudelijke apparaten

Apparaat Nominaal bedrijfsvermogen Startvermogen
Vaatwasser 1300 1800
Wasmachine 1200 2300
Koelkast/diepvries 700 2200
Gloeilamp 60-75 0
Magnetron 600-1000 0
TV 500 0
Tosti-ijzer 900 0
Stofzuiger 1440 2500
Koffiezetapparaat 1000 0
Blender 300 800
Strijkijzer 1500 0
Droger 5400 7000
Broodrooster 1200 0
Krultang 1500 0
Kachel 2000 0
Laptop 50-300 0
20 inch boxventilator 200 350

Het kan natuurlijk zijn dat u op zoek bent naar een verscheidenheid aan toepassingen. Voor het plannen van kampeerreizen en stroomzekerheid voor thuis kan het nodig zijn om een veelzijdige portable power station aan te schaffen, zoals de RIVER 2 Pro of DELTA 2, of om meer dan één model te kopen.

Hoe dan ook, u wilt er zeker van zijn dat u voldoende elektrisch vermogen hebt voor uw verwachte off-gridactiviteiten en behoefte aan een back-up thuis.

Opslagcapaciteit batterij

Het startvermogen van uw grootste apparaat is niet de enige factor die bepaalt hoeveel vermogen u nodig hebt. Zoals hierboven vermeld, moet u het totale elektriciteitsverbruik tijdens de werking berekenen van de som van de apparaten die u tegelijkertijd wilt gebruiken. En schat in hoelang u uw apparaten wilt laten werken zonder het portable power station op te laden.

De capaciteit van de batterij, gemeten in kilowattuur, is het aantal watt dat het station kan leveren vermenigvuldigd met het aantal uren. Om een apparaat dat tien uur lang 200 Wh aan elektriciteitsverbruik nodig heeft te laten werken, is bijvoorbeeld 2 kWh nodig - dezelfde capaciteit als het laten werken van een apparaat dat 2000 watt nodig heeft voor één uur gebruik.

Streef bij twijfel naar een opslagcapaciteit die 20% hoger is dan uw verwachte behoefte. Als u slechts een paar apparaten voor een korte tijd oplaadt, zoals smartphones tijdens een kampeertrip, kunt u met veel minder planning wegkomen dan wanneer u een back-upstroomsysteem voor thuis voorbereidt op een stroomuitval.

Oplaadtijd en gemak

Hoe langer het duurt om een portable power station op te laden, hoe onhandiger. Door een portable power station aan te schaffen, denkt u al vooruit, maar hoe sneller u kunt opladen tussen reizen of stroomuitval door, hoe zekerder uw energievoorziening zal zijn.

De snelste oplaadtijden behaalt u door het station aan te sluiten op een stopcontact. Tijdens een stroomstoring is dat natuurlijk geen optie. Een portable power station dat u kunt opladen met zonnepanelen, met behulp van een auto-adapter, USB-C of, in sommige gevallen, een EV-laadstation, geeft u meer veelzijdigheid en meer opties om te reageren op welke stroomnoodsituatie dan ook.

Prijs en budget

Een portable power station kan een flinke investering zijn. Maar de goedkoopste optie die uiteindelijk niet aan uw behoefte voldoet, is meer verspilling dan een duurdere optie die wel voldoet aan uw behoeften op het gebied van opslag en stroomopwekking.

Er zijn zoveel EcoFlow-producten om uit te kiezen. Ga op zoek naar een optie die bij uw budget past en volledig aan uw behoeften voldoet

U zult ook merken dat financiering, kortingen, belastingverminderingen en stimulansen kunnen helpen bij het dekken van uw initiële kosten. Neem de tijd om uw situatie en PPS-opties nauwkeurig te beoordelen zodat u de beste investering doet voor uw back-up thuis of off-gridstroombehoeften.

FAQs

Hoelang gaat een portable power station mee?

Hoelang een portable power station werkt zonder op te laden, hangt af van hoeveel energie u verbruikt en van de opslagcapaciteit van uw batterij. Als het op levensduur aankomt, kunnen draagbare EcoFlow-stations duizenden cycli aan (ontladen en opladen van de batterij). Zwaarder gebruik betekent een kortere algehele chronologische levensduur voordat de batterij-efficiëntie begint af te nemen. Een portable power station dat LiFePO4-batterijchemie gebruikt, kan tien jaar of langer meegaan, met opties zoals de DELTA Pro die geschikt zijn voor 6500 cycli voordat ze een capaciteit van 50% bereiken.

Wat kunt u laten werken op een portable power station?

De apparaten die u kunt gebruiken, zijn afhankelijk van hun start- en bedrijfsvermogen en looptijden. Als uw portable power station niet genoeg uitgangsvermogen levert om uw gewenste apparaten te starten of te laten werken, moet u een grotere PPS aanschaffen. De meest robuuste portable power stations kunnen worden uitgebreid om voldoende stroom te leveren om uw hele huis van stroom te voorzien. Controleer het start- en bedrijfsvermogen van de apparaten die u wilt laten werken en schaf een PPS aan met voldoende elektrisch vermogen.

Conclusie

Geen enkele portable power station is geschikt voor iedereen, maar een van de zes hierboven besproken opties is vrijwel zeker geschikt voor u. Zodra u weet wat uw stroombehoefte is, kunt u een geschikt portable power station vinden.

Van de compacte RIVER 2-serie tot de immense kracht van de DELTA-serie, de EcoFlow-lijn van portable power stations omvat opties die u overal mee naartoe kunt nemen en opties die uw huis en gezin door een langdurige stroomstoring kunnen helpen.

Neem de tijd om meer te weten te komen over onze producten, zodat u het portable power station vindt dat het beste bij u past.

Reference: 6 Best Portable Power Stations in 2023 – EcoFlow Europe

Post a comment

Please note, comments must be approved before they are published

Never miss a sale or new arrivals 🛍️

Subscribe to get updates on our new products and exclusive promotions
Ecocredits
EcoCredits Program
Become a member and get free shipping, earn EcoCredits for discount vouchers and cash deductions.
EcoCredits Appreciation Week
Happening every fourth week of the month.
Refer a Friend & Get Rewards
Give a 5% off coupon, and earn up to €500 cash per referral.
How to Earn EcoCredits
Register and Subscribe
1000 EcoCredits
Join us and subscribe to the EcoFlow newsletter.
Shop
1 EcoCredit for every €1 spent
Earn every time you order.
Refer a Friend
Up to 3000 EcoCredits
You'll get 100 EcoCredits for every successful sign-up referral.
Warranty
1000 EcoCredits
Register your product information for warranty, and you can get 1000 points for each registered product.
Profile
1000 EcoCredits
Adding your details, like your birthday.
Get Rewards
Coupons
€5
100 EcoCredits
€10
200 EcoCredits
€25
500 EcoCredits
€50
1000 EcoCredits
€100
2000 EcoCredits
€200
4000 EcoCredits
Gift
EcoFlow Badge
1199 EcoCredits
EcoFlow Camping Mat
5499 EcoCredits
EcoFlow Camping Light
4599 EcoCredits
EcoFlow Smart Plug
5999 EcoCredits
EcoFlow Flatbed Trolley
7449 EcoCredits
EcoCredits Week
Highlights of the EcoCredit Appreciation Week event:
7 days member-only discounts
Redeem coupons and gifts with EcoCredits
More discounts are waiting for you to explore!
Never miss another sale or promo!
Success!
* I agree to EcoFlow's Privacy Policy and Terms of Service.
Win-Win Referral Rewards
You'll get 100 EcoCredits
for every successful sign-up referral.
Enjoy 5% cash back on
every referred order.
Top 3 referrers earn EcoFlow
grand prizes.